DONDERDAG 1 AUGUSTUSIBIZA - ABE & KEES

Tijdens de 3e Donderdag Meppeldag heb je het gevoel dat je een dag op vakantie bent. Maar dan in je eigen stad. Overdag zal de stad zich, na de kinderrommelmarkt, vullen met kraampjes en stands met allerlei snuisterijen en meer gezellige spulletjes die je op een Hippie Markt kunt verwachten. De kleur van deze dag is geïnspireerd op de heerlijke koele mediterrane zee: Azuurblauw! Op de terrassen en bij de café’s zijn s’middags al relaxte Ibiza Lounge klanken te horen. Cocktailtje erbij en je vakantiegevoel is compleet! In de winkelstraten word je verrast met kleine verrassingsoptredens. Tijdens de avondprogrammering komt er een oude bekende van stal: de Caribbean Night! Met zo’n feest hoef je echt niet op vakantie.

5 uur show
Het werk is gedaan. Tijd om nog even heerlijk te chillen op een van de mooie terrassen die Meppel rijk is. Geniet van een hapje en een drankje. De lounge dj’s geven je zo aan het begin van de avond het heerlijke eilandgevoel. Zo kom je alvast in de stemming voor een zwoele avond op de Meppeler stadspleinen.

Caribbean Night
Na een dag vol heerlijke loungemuziek, gaan vanavond de voetjes van de vloeren tijdens Caribbean Night. Op de pleinen is het feest met reggae, Latin klanken, fantastische percussie en swingende blazerssecties. Stilstaan is geen optie tijdens deze zwoele zomeravond. Tot 01.00 uur is het feest in het centrum van Meppel. Tot dan!

BEKIJK HET
DAGPROGRAMMA