DONDERDAG 25 JULIMEPPEL DANCE EVENT

Tijdens het Meppel Dance Event op de tweede Donderdag Meppeldag vult overdag de stad zich met allerlei dansgroepen uit verschillende windstreken. Bezoekers treffen ook dj-clinics, streetdance en pop-up dansdemonstraties in de winkelstraten aan. Op het podium hebben we exclusieve dansdemo's verzorgt door 'The Ballroom'. Vervolgens wordt de dag afgesloten met een spectaculaire dance party met verschillende dj’s, danseressen en lichtshows. Op deze dag is de kleur BLAUW.

5 uur show
Zit de arbeid er voor vandaag op maar heb je nog vitaminen over? Dan direct na het werk door naar de stad om alvast in de juiste Donderdag Meppeldag-stemming te komen. Een hapje en een drankje op een van de vele terrassen voorafgaand aan een gezellige avond op de Meppeler pleinen. Vanaf de verschillende podia klinken ook nu nog zomerse klanken en blijft het gezellig in het centrum van Meppel tot dat 's avonds het grote feest opnieuw losbarst.

Let's dance
Op de Wheem, de Groenmarkt en het Kerkplein en het Prinsenplein staan verschillende dj's die in de sfeer van de dag een feestje bouwen! Op het de pleinen draaien verschillende DJ’s de sterren van de hemel. Vanavond staat er niemand stil! Jij bent er toch ook bij?

BEKIJK HET
DAGPROGRAMMA