DONDERDAG 18 JULIMEPPEL MET SMAAK

De eerste Donderdag Meppeldag begint gelijk goed: Het festival Meppel Culinair wordt vervangen door een culinair stadsfestival in de hele binnenstad: MEPPEL MET SMAAK! Overdag tref je in het centrum gezellige foodtrucks, smakelijke presentaties en workshops en natuurlijk verrassende gerechten. Het geheel wordt omlijst door verschillende smaakvolle muziekacts die het extra gezellig maken in de binnenstad. Er is ook een Kunstmarkt ‘Montmartre’ met schilders, dichters en pottenbakkers. In kenmerkende Franse stijl met bijbehorende muziek en terrasjes. We hopen de hele binnenstad te voorzien van de kleur GEEL!

5 uur show
Klaar met werken? Gelijk door naar de stad! Geniet tijdens een hapje en een drankje voorafgaand aan een gezellige avond op de Meppeler pleinen van heerlijke zomeravondmuziek die past bij het thema van vandaag. Vanaf de verschillende podia klinken zomerse klanken en blijft het gezellig in het centrum van Meppel

Sfeervolle setting
De bands in de avondprogrammering staan deze eerste DMD in een iets intiemere setting dan wat men gewend is. Wel dezelfde kwaliteit maar meer ’tussen’ het publiek dan erboven. De pleinen zullen ook wat anders ingedeeld zijn dan voorgaande jaren. Zie de zon ondergaan in de stad onder het genot van heerlijke livemuziek. Tot 01.00 uur is het gezellig druk in het centrum van Meppel. Jij komt toch ook?

BEKIJK HET
DAGPROGRAMMA