DONDERDAG 8 AUGUSTUSMEPPEL TOTAAL VAN STREEK

Allerlei lokale producten en acts worden gepresenteerd tijdens de 4e Donderdag Meppeldag: Meppel totaal van Streek! Met een onder meer een Formule 1-plein, kinderboerderij, voetbalplein, heel veel sportdemonstraties en een heus winterplein is het een dag voor jong en oud om zich totaal uit te leven en nog lang over na te praten. Met een boerenmarkt en allerlei kraampjes met gezonde streekproducten kunnen allerlei bedrijven om Meppel heen zich deze dag presenteren. De kleur van deze dag is GROEN!

5 uur show
Geniet na inspanning van ontspanning met een hapje en een drankje uit de Streek. Is het werk gedaan? Dan de stad in. Vanaf de verschillende podia klinken zomerse klanken en kom je in de stemming voor een heerlijke avond uit in het gezellige centrum van Meppel. Gelukkiger kun je niet worden.

Ouderwets gezellig
Als we na vanmiddag nog niet trots zijn op al het moois uit onze regio, dan zijn we het na vanavond zeker wel! Verschillende bands zetten de boel heerlijk op de kop. Kom gezellig naar de Wheem, de Groenmarkt en het Kerkplein en vier feest tot 01.00 uur. Dit wordt weer een ouderwets gezellige avond!

BEKIJK HET
DAGPROGRAMMA