DONDERDAG 15 AUGUSTUSMOKUM IN MEPPEL

Donderdag Meppeldag nummer 5 is de absolute klassieker: De Amsterdamse Dag! Meppel verandert voor één dag weer in Mokum, een dag met een keur aan Amsterdamse artiesten. Er wordt in Amsterdam al gefluisterd: ‘Als je als Amsterdamse zanger(es) niet optreedt tijdens Mokum in Meppel tel je gewoon niet mee’. Dus ze zijn er allemaal weer. Dompel je onder in Amsterdamse gezelligheid en zing mee uit volle borst. Hier moet je bij zijn! Op deze dag is kleurt Meppel ROOD.

De 5e Donderdag Meppeldag is al jaren dé dag om vrij te nemen van je werk. De hele dag door is het supergezellig op de pleinen en in de winkelstraten. Ook in de Woldstraat is er weer een keur aan ‘bijzondere’ Amsterdamse acts! uur klinken de smartlappen door de Meppeler straten en over de pleinen. Denk je overdag iets gemist te hebben? Dat kun je na je werk nog ruimschoots goedmaken, want ook na 17.00 uur blijft het gezellig in het centrum van Meppel.

Amsterdamse Café’s van 21.00 - 01.00
De echte liefhebbers van de Mokumdag krijgen er maar geen genoeg van en dat hoeft ook niet! De pleinen en podia worden omgetoverd tot Amsterdamse Cafés o.a. Bolle Jan, Jantjes Verjaardag en café Tante Roosje waar vele Amsterdamse artiesten optreden. Het Amsterdamse accent klinkt tot 1 uur ‘s nachts. Deze Donderdag Meppeldag mag je echt niet missen!

BEKIJK HET
DAGPROGRAMMA