DONDERDAG 22 AUGUSTUSMUSICAL SING ALONG

De laatste Donderdag Meppeldag staat in het teken van Musicals en Sing Along. Je wordt verrast met pop up acts op onverwachte plekken. Zangers en zangeressen in spé kunnen meedoen aan een talentenjacht. Voor de kinderen is volop aandacht op het Kidsplein met foodtrucks, knutselen, schminken. Er worden overdag allerlei musicalsongs in de stad worden gespeeld. En niet te vergeten; natuurlijk staat Meppel weer langs de straten tijdens de traditionele optocht! De kleur PAARS hoort bij deze laatste Donderdag Meppeldag.

5 uur show
Geen vakantie gehad of is de vakantie alweer voorbij? Jammer, maar niet helaas. Want ook na 17.00 uur gaat Donderdag Meppeldag voor de werkers nog even door. Dus zit het werk d’r op, door naar de stad! Geniet in de avondzon op een van de prachtige terrassen van een hapje en een drankje en vooral van de heerlijke zomeravondmuziek. En heb je energie voldoende, dan ga je 's avonds lekker door.

Laatste avond
Op de pleinen staan verschillende bands die er ook deze laatste Donderdag Meppeldag weer een feestje van maken. Nog 1 keer tot 01.00 uur dansen in de buitenlucht. Als de laatste noot gespeeld is, kijken we allemaal alweer uit naar de zomer van 2020. Want dan is het tijd voor de jubileumeditie van 60 jaar Donderdag Meppeldag!

BEKIJK HET
DAGPROGRAMMA