9 augustus | Straattheaterfestival

https://www.donderdagmeppeldag.nl/wp-content/uploads/2017/04/Hollands_frank_kramer-1.jpg
Hollands_frank_kramer
https://www.donderdagmeppeldag.nl/wp-content/uploads/2017/03/hollands2.jpg
hollands2
https://www.donderdagmeppeldag.nl/wp-content/uploads/2017/03/hollands3.jpg
hollands3

Tijdens het Rabo Straattheaterfestival komen verschillende nationale en internationale artiesten naar Meppel. In de gehele binnenstad vindt u op de pleinen en in de straten een aaneenschakeling van spectaculaire acts en hilarische voorstellingen. Dit wordt een dag vol verwondering, verrassingen en komische animatie. Dankzij onze sponsor Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland belooft het weer een prachtige dag te worden.

In het Slotplantsoen kunt u deze dag volop genieten van een gezellige Parijse sfeer met veel kunst en curiosa. Montmartre in Meppel! Vanaf het Slotplantsoen is er een doorloop naar de Kunstmarkt in de Brede Woldstraat. Veel plezier!

Uitgelicht

Film in het Park – gratis entree

Met elkaar gezellig naar het Wilhelminapark film kijken. Het kan deze Donderdag Meppeldag! Het park is dan omgetoverd tot een heuse openluchtbioscoop waar het hele gezin kan genieten van de populaire familiefilm ‘Finding Dory’ (nederlands gesproken). Neem een stoeltje of dekentje mee zodat je lekker comfortabel zit en met een hapje en drankje wordt het nog gezelliger. De film begint om 19.30 uur. Tot dan!
Voor een preview klik hier.

Klik hier voor het volledige programma

Reageren is niet mogelijk