3 augustus | Helemaal Hollands

https://www.donderdagmeppeldag.nl/wp-content/uploads/2017/04/Hollands_frank_kramer-1.jpg
Hollands_frank_kramer
https://www.donderdagmeppeldag.nl/wp-content/uploads/2017/03/hollands2.jpg
hollands2
https://www.donderdagmeppeldag.nl/wp-content/uploads/2017/03/hollands3.jpg
hollands3

Het Hollandse lied staat centraal deze Donderdag Meppeldag. We gaan ‘Helemaal Hollands’. Je kunt veel Nederlandstalige artiesten verwachten die het Hollandse lied in hun hart hebben gesloten. Er kan volop meegezongen en meegedeind worden op herkenbare hits van veel bekende Hollandse rasartiesten. Verschillende bekende en onbekende sterren treden op en zorgen voor een groot feest in Meppel.

In het Slotplantsoen strijden deze dag verschillende regionale zangtalenten op het DMD Talent Stage. Het publiek kiest het beste Nederlandstalige zangtalent van Meppel. De winnaar krijgt een professionele studio-opname en verzorgt een optreden op een van de hoofdpodia tijdens ‘Mokum in Meppel’ op 17 augustus. Bovendien wint de winnaar een optreden in een van de Amsterdamse kroegen. Kijk, luister en stem mee!

Uitgelicht

Film in het Park – gratis entree

Met elkaar gezellig naar het Wilhelminapark film kijken. Het kan deze Donderdag Meppeldag! Het park is dan omgetoverd tot een heuse openluchtbioscoop waar het hele gezin kan genieten van de populaire familiefilm ‘Finding Dory’ (nederlands gesproken). Neem een stoeltje of dekentje mee zodat je lekker comfortabel zit en met een hapje en drankje wordt het nog gezelliger. De film begint om 19.30 uur. Tot dan!
Voor een preview klik hier.

Klik hier voor het volledige programma

Reageren is niet mogelijk