30 augustus | Rabobank Dag van de Lach

https://www.donderdagmeppeldag.nl/wp-content/uploads/2017/03/lach1.jpg
lach1
https://www.donderdagmeppeldag.nl/wp-content/uploads/2017/03/lach2.jpg
lach2
https://www.donderdagmeppeldag.nl/wp-content/uploads/2017/03/lach3.jpg
lach3

Lachen met vrolijke ballonnenclowns, gekke steltlopers, kijken naar comedy, animatie, en goochelaars. Dit alles omlijst door gezellige muziek en nog veel meer gekkigheid om te lachen. Dat is de Dag van de Lach, een vrolijke familiedag mogelijk gemaakt door de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. Een dag voor elk wat wils. Waar iedereen van 0 tot 99 jaar van harte welkom is.

Om half elf ontmoet een bont gezelschap van artiesten, waaronder muzikale clowns, ballonnen blazende clowns, steltlopers, een vrolijk orkestje en goochelaars elkaar op het kruispunt van de Prinsengracht en de Marktstraat. Hier wordt de Dag van de Lach geopend met een kleurrijke parade. Alle artiesten van de dag lopen mee en natuurlijk vinden we het leuk wanneer je je hierbij aansluit. Begeleid door gezellige muziek vertrekt het bonte gezelschap naar de binnenstad om vandaar uit de podia te betreden waar diverse gevarieerde optredens het bekijken meer dan waard zijn. Ook zal een aantal artiesten de straten opzoeken en daar het publiek met grappen en grollen vermaken.

Het beloofd weer en een leuke gezellige dag te worden die zeker een glimlach om je mond tovert. En als je in de straten ook nog eens wordt verrast door de diverse komische straatacts kan je alleen maar vrolijk worden. Lach deze dag met ons mee!

 

Uitgelicht

Traditiegetrouw eindigt Donderdag Meppeldag met de jaarlijkse optocht. Om 19.00 uur start de karavaan met reclame- en versierde wagens. Elk jaar weer een spektakel door de binnenstad. Meedoen?
Opgeven kan tot 23 augustus.


Dagprogramma Rabobank Dag van de Lach

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.