Inschrijven

Aanmeldingsformulier Talentenshow Donderdag Meppeldag 22 augustus MAAN Producties

Ben jij tussen 12 en 17 jaar oud, houd jij van musicals en kan jij goed zingen, dansen, acteren of een combinatie hiervan? Dan is dit de ultieme kans om je talent te laten zien op een groot podium tijdens Donderdag Meppeldag!

Meld je aan, alleen of in een groepje van maximaal vier personen en wie weet sta jij op 22 augustus te stralen tijdens de talentenshow van MAAN Producties.

Het wordt een superleuke dag waarbij jullie workshops volgen en een spectaculair eindnummer instuderen samen met jullie coaches van MAAN Producties. Met natuurlijk als hoogtepunt de talentenshow!

Hieronder staat een aantal vragen, probeer deze zo zorgvuldig mogelijk in te vullen. Aan de hand van deze vragenlijst gaan we de deelnemers selecteren.

Inschrijven

Optocht Donderdag Meppeldag

U kunt zich hieronder inschrijven om deel te nemen aan de optocht tijdens Donderdag Meppeldag. Aanmelden dient te gebeuren voor 16 augustus 2019.

Optocht versierde en reclamewagens

Het evenement zal beginnen op: 19:00
En zal eindigen op: 21:00

De laatste Donderdag Meppeldag wordt traditioneel afgesloten met de optocht van praal-en reclamewagens. Bedrijven en verenigingen uit wijde omgeving zijn wekenlang in voorbereiding om zich te presenteren aan het publiek. Diverse muziekkorpsen begeleiden de stoet door het centrum van Meppel.

Het startgeld voor de eerste 15 praalwagens is € 100,00 per wagen. De praalwagens maken kans op geldprijzen. De vakjury kiest de winnaar. De winnaar in deze categorie wint € 300, de nummer twee wint € 200 en de derde plaats is goed voor € 100,00.

Donderdag Meppeldag heeft wederom afspraken gemaakt met Bloemen Petersen in Meppel voor het maken van speciale bloemstukken voor op voertuigen tijdens de optocht. U kunt kiezen uit bloemstukken van € 35,00, € 50,00 of € 75,00. De bloemstukken zijn direct bij Petersen te bestellen. Telefoonnummer: 0522-243090.

Route van de optocht.
De route is als volgt;
Zuiderlaan bij de molen, Weerdstraat, Pr. Margrietlaan, Pr. Marijkestraat, Zuideinde Hoofdstraat Zuid, Kromme Elleboog, Prinsenplein, Marktstraat, Vledderstraat, Noteboomstraat, Grote Oever, Kleine Oever, Schuttevaerstraat, Kastanjelaan, Zuiderlaan.

Informatie voor deelnemers aan de optocht.
Deelnemers in alle categorieën dienen uiterlijk 18.30 uur opgesteld te staan op de volgende locaties:

Reclamewagens/verenigingen zonder geluidsreclame:
- Opstellen in de Jan Tooroplaan.
- Aanrijden via de Randweg, Rembrandtlaan, Ter Borchstraat.

Reclamewagens/verenigingen met geluidsreclame:

- Opstellen aan de Industrieweg.
- Aanrijden via de Industrieweg.

Versierde wagens (praalwagens):
- Opstellen in de Zuiderlaan.
- Aanrijden vanaf Randweg via de Zuiderlaan.

Muziekkorpsen:
- Aanrijden via de Industrieweg.
- Parkeren op het terrein van Xella (voorheen Ytong).

Belangrijk:  Het aanrijden zoals bovengenoemd, is zeer belangrijk om opstoppingen te voorkomen.

De drie categorieën deelnemers worden op de kruispunten Zuiderlaan/Jan Tooroplaan en Zuiderlaan/Industrieweg samengevoegd. Let op de aanwijzingen van de organisatie bij het invoegen in de optocht. Houdt u strikt aan het geldende reglement.

Alle voertuigen die aan de optocht deelnemen, dienen versiert te zijn. Dit i.v.m. de herkenbaarheid als deelnemer. Er worden bloemstukken aangeboden door Bloemen Petersen voor een aantrekkelijke prijs. Ander soort versiering is ook mogelijk.

Alle deelnemers worden voor en tijdens de optocht beoordeeld door onze jury. Bij zowel de reclamewagens als de versierde wagens zijn een eerste, tweede en derde prijs te winnen.

Verenigingen/Clubs: € 50,- exclusief 21% BTW
Reclamewagens: € 90,- exclusief BTW voor eerste wagen en €50 ex BTW voor iedere volgwagen.

Wij wensen u veel plezier én uiteraard veel succes!