Bestuur Donderdag MeppelDag weer compleet

Met toetreding van Anneke Neef, Angeli Vonk en Esmé Tinholt is het bestuur van Donderdag MeppelDag weer compleet. Samen met Wieger Toering en Kim Verweij vormen zij het bestuur van Donderdag MeppelDag.

Anneke Neef heeft de voorzittershamer overgenomen van Wieger Toering. Hij gaat als penningmeester en vice-voorzitter aan de slag. Angeli Vonk is secretaris. Esmé Tinholt die in het dagelijks leven werkt als eventmanager trekt de kar in de commissie Programma en Productie. Kim Verweij, werkzaam als communicatieadviseur, is verantwoordelijk voor PR en Sponsoring.

Jubileumjaar
De editie van 2020 wordt een bijzondere editie. De Stichting Donderdag MeppelDag bestaat namelijk 60 jaar. Dit zal niet ongemerkt voorbijgaan. Nostalgie en vernieuwing gaan tijdens de Donderdag MeppelDagen van 2020 hand in hand. Hoe de invulling precies gaat zijn, wordt de komende maanden bekend. In 2020 vinden de Donderdag MeppelDagen plaats op 16, 23 en 30 juli en op 6, 13 en 20 augustus. De Amsterdamse dag is op 13 augustus 2020.

Donderdag Meppeldag

Het LEUKSTE stadsfestival van NEDERLAND
Donderdag Meppeldag is een gratis toegankelijk evenement dat jaarlijks in juli en augustus op zes achtereenvolgende donderdagen in Meppel wordt gehouden. Citymarketing, muziek, theater, cultuur en vele andere vormen van entertainment staan centraal op de landelijk bekende Meppeldagen. De missie van Donderdag Meppeldag is dat we steeds vernieuwend en vooral een gratis evenement willen zijn met een positief karakter voor zowel de inwoners als toerist.
Donderdag 18 Juli - Meppel met smaak - Donderdag Meppeldag
Donderdag 25 Juli - Meppel dance event - Donderdag Meppeldag
Donderdag 1 Augustus - Ibiza - Donderdag Meppeldag
Donderdag 8 Augustus - Meppel totaal van streek - Donderdag Meppeldag
Donderdag 15 Augustus - Mokum in Meppel - Donderdag Meppeldag
Donderdag 22 Augustus - Musical sing along - Donderdag Meppeldag