Donderdag Meppeldag 2020 gaat niet door

Wat al een tijdje in de lucht hing is nu definitief. In 2020 is er geen Donderdag Meppeldag.

“Helaas heeft het kabinet besloten om alle evenementen tot 1 september te verbieden. We snappen natuurlijk dat de gezondheid van mensen op de eerste plaats komt. Het neemt niet weg dat we het heel spijtig vinden dat Donderdag Meppeldag in 2020 niet door kan gaan. We hadden gehoopt dat er ruimte was om aan het einde van de zomer toch één of twee dagen te kunnen organiseren. Dat dat niet kan vinden we vooral heel zuur voor de Meppeler horeca en middenstand. Die hadden we graag geholpen mensen naar de binnenstad te trekken en een mooi feest te organiseren. Dat is immers de reden waarom de Stichting Donderdag Meppeldag ooit is opgericht”, vertelt voorzitter Anneke Neef.

Jubileumeditie in 2021
Dit jaar zou Donderdag Meppeldag extra feestelijk zijn om het 60-jarig bestaan van de Stichting Donderdag Meppeldag te vieren. “Dat feestje houdt Meppel tegoed”, aldus een vastbesloten voorzitter.

AFTERMOVIES DMD 2019

MEDIA:
AFTERMOVIE DMD #5 MOKUM IN MEPPEL

AFTERMOVIE DMD #4 MEPPEL TOTAAL VAN STREEK


AFTERMOVIE DMD #3 IBIZA


AFTERMOVIE DMD #2 MEPPEL DANCE EVENT

AFTERMOVIE DMD #1 MEPPEL MET SMAAK

Donderdag Meppeldag

Het LEUKSTE stadsfestival van NEDERLAND
Donderdag Meppeldag is een gratis toegankelijk evenement dat jaarlijks in juli en augustus op zes achtereenvolgende donderdagen in Meppel wordt gehouden. Citymarketing, muziek, theater, cultuur en vele andere vormen van entertainment staan centraal op de landelijk bekende Meppeldagen. De missie van Donderdag Meppeldag is dat we steeds vernieuwend en vooral een gratis evenement willen zijn met een positief karakter voor zowel de inwoners als toerist.