Groente-fruit-en-lapjesmarkt

Van 08:00 tot 12:30
Duizenden inwoners van Meppel en omstreken bezoeken wekelijks de warenmarkt. Daarmee is de markt een sociale ontmoetingsplaats voor velen. De marktkooplieden vinden het belangrijk dat het bezoeken van de markt niet alleen nuttig is maar ook plezierig. Daarom zorgen ze regelmatig voor leuke acties om u als klant nog beter van dienst te zijn. De Meppeler markt is een veelzijdig “warenhuis”. De markt kent niet alleen de alle-dagen-vers-handel, zoals de groente- en fruitkramen, de poelier, de slager ,de brood- en banketkraam , de kaasboeren, maar ook steeds meer biologische producten, bloemen- en plantenkramen en stoffenkramen. Daarnaast is er een aanbod van kleding, modeaccessoires, ondergoed- en beenmode. Ook kun je op de Meppeler markt terecht voor wenskaarten, hobbyartikelen, zelfmaakmode en natuurlijk heerlijke olijven, tapenade, noten en zuidvruchten.

De weekmarkt van Meppel is iedere donderdag van 08.00-13.30 uur op het Kerkplein midden in het centrum van Meppel. Tijdens de Donderdag Meppeldagen staan wij op De Grote Oever.
TERUG NAAR HET VASTE PROGRAMMA

Warning: file_get_contents(https://www.instagram.com/meppeldag/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /home/donderdagmeppel/public_html/index.php on line 186