(FOOD) Standhouders Donderdag Meppeldag 2024

In 2024 zullen ook weer de Populaire Donderdag Meppeldagen plaatsvinden. Ook dit jaar zijn er weer 5 mooie thema’s gekozen door de organisatie en worden er weer veel bezoekers verwacht. De datums zijn: 1 augustus, 8 augustus, 15 augustus, 22 augustus en 29 augustus. 25 juli is de optocht en Mokum pre-party. Onder het genot van een hapje, een drankje en muziek elkaar weer eens echt ontmoeten. Dat is de succesformule van de Donderdag Meppeldagen. In het centrum vindt de bezoeker o.a. heerlijke gerechten die vers zijn bereid door plaatselijke restaurants én liefhebbers en een gevarieerd aanbod aan producten en artikelen in winkels, marktkramen en stands. Op de Donderdag Meppeldagen zorgen inwoners, passanten, vrijwilligers en lokale (horeca)ondernemers samen voor de unieke sfeer. Als standhouder draag jij jouw steentje bij aan deze bijzondere sfeer door aandacht te besteden aan de aankleding van jouw stand/kraam. Maar ook door elkaar een handje te helpen, een oogje in het zeil te houden en met elkaar te zorgen dat het centrum schoon, veilig en gezellig blijft.

Het is mogelijk om als standhouder deel te nemen, hiervoor bieden we de volgende mogelijkheden:

NON-FOOD: (Openingstijden gelijk aan de winkels 09.00-18.00)

 1. Marktkraam 2.50 meter prijs €58,- incl. de huur van de marktkraam.
  MHV Leden betalen €29,-
 2. Marktkraam 4.00 meter prijs €58,- incl. de huur van de marktkraam
  MHV Leden betalen hiervoor €29,-
 3. Eigen stand, mits passen in de look& feel van de Donderdag Meppeldag
  Tot 4.00m breed (max 2.50m diep) € 30,- MHV Leden betalen hiervoor € 15,-
  Per meter €7,50
  Marktkramen en standplaats zijn incl. btw.

FOOD: 10.00 – 01.00 uur

Uitsluitend foodtrucks mist deze passen in de look & feel van de Donderdag Meppeldag. €200,- excl. 21% btw (MHV leden en horeca Meppel krijgen 50% korting) Zaken als stroom, water aan- en afvoer zijn niet beschikbaar. Mocht dit nodig zijn, dan dient dit apart aangevraagd te worden. De kosten hiervan worden doorberekend. Het is niet toegestaan om zelf aggregaten etc. te plaatsen. De stroomkasten die er staan zijn niet beschikbaar.

Standhouders kunnen alleen toegelaten worden als deelname namens St. Donderdag Meppeldag schriftelijk bevestigd is. Men dient zelf zorg te dragen voor de noodzakelijke verplichtingen rondom wet- en regelgeving.

Hieronder kunt u zicht aanmelden via onze partner Thomas09, die na inschrijving, verder contact met u zal opnemen.
Aanmelden >